En härlig söndag går mot sitt slut

Idag har maken och svärfar varit i poolgropen och ritat och grävt, naturligtvis stötte de på en enorm sten som gjorde att hela dagen gick.. (behöver jag säga att den fortfarande är kvar?!) och det är massor kvar tills att det är badläge.. Jag tycker inte om det här projektet alls. Det är helt och hållet Roger som har dragit igång detta och som allt kärvar nu så lär det väl inte bli nå bad den här sommaren inte heller har vi någon gräsmatta att leka på, det är väl det som besvärar mig mest då gräs under fötterna hör sommaren till inte grus och sten!

Vi tjejer har cyklat, gungat, fikat och spelat spel. Jag kom på en superidè.. på Agnes gamla cykel tog vi bort stödhjulen, sänkte sadeln och tog bort tramporna och vips hade vi en balanscykel! :) Den blir kanon att träna balans på tills hon blir redo att köra utan stödhjul!

Nu sover tjejerna, Freja var så övertrött att hon somnade utan kvällmat, så vi får väl se om hon vaknar och ska äta i natt.. föregående natt sov hon mellan 22 o 06.30! Det är så det ska vara så mamman får vila.

Imorgon väntar Boulongern med gott sällskap (T med sin små och förhoppningsvis även L med sina..)

Carpe Diem

EUROVISION SONGCONTEST

Nu är tävlingen igång och halvvägs gången, jag tycker faktiskt att startfältet är starkare i år än på länge! Verkligen kul när man blir positivt överraskad av något som sänds på teve.

I morgon behöver vi verkligen hjälp av någon snäll själ.. det är dags att börja bygga ihop poolen! Så bjud in er själva så bjuder vi på fika å käk. Tack på förhand.!

Liten blir stor

Här är Freja 8 veckor gammal, på BVC idag vägde hon 4.8kg och var 60cm lång. Det är otroligt hur hon växer, ändå är hon betydligt mindre än vad hennes stora syster var vid samma ålder
Nu är jag 8 veckor och väger 4.8 kg och är 60 cm lång trots att jag växer så är jag mindre än vad stora syster var vid samma tid..

Å regnet det bara öser ner..

idag i bilen fördes en dialog mellan mig och min snart fyra åriga dotter om vädret (vädret var bedrövligt, regnet hade stått som spön i backen hela dagen), Agnes som hon heter vänder sig mot mig och säger: men mamma när det har varit sol många gånger måste det regna.. :) Åh, vilken klok liten tjej jag har. Hon ger mig solsken även dessa regniga dagar!

Saknar min lilla misse, Missi som nu har varit borta i tre veckor... :(

RSS 2.0