zumba

Är det någon som har en zumba dvd att bränna åt mig?

Min önskning till jultomten är: ALDRIG gul helg på Nickelodeon.. har aldrig sett så mycket Svampbob så denna! Då Agnes ligger hemma med vattkoppor och feber är det tyvär ganska många timmar på dagen som tv:n är på. Jobbigt för mig att hon väljer att se på svampbob hela tiden..

Lite frisk luft


På eftermiddagen kände vi alla att Agnes skulle må bra utav lite frisk luft då hon varit feber fri hela dagen och det började bli svårt att ta det lugnt här inne.
Roger följde med ut och när jag ser ut genom sovrumsfönstret ser jag de två skotta av garagetaket.
Bildkvaliteten blev inte så bra när man fotade genom rutan men lite roligt när man skymtar pappan långt där bak.


Väl inne igen var det dags att bära fram julkassarna, men när jag rotade runt i dem insåg jag att det inte var många saker i dem som jag ville ta fram.. Hmm, hur gör vi nu?! '
Jag tog ialla fall fram lite stakar och stjärnor.

Tyvär blev det ett missöde då Agnes "snökula" sprack och allt innehåll rann ut. Som hon tjatade om en sådan förra året och så pajas den i år.. Den hade legat i utedelen och glaset var antagligen för kallt när vi började skaka så glittret skulle flyga runt. Stackars liten, får väl ta en sväng till stan och köpa en ny så fort damen blir frisk.

Tråkigt med vattkoppor just denna helg då vi hade planerat att ta bussen till city imorgon för att se invigningen av bocken. Men men hoppas den inte brinner upp innan vi hinner gå på nära håll och beskåda.

Lilla julafton

Idag hade vi lite julmys..

Lagade iordning en jansson, ägg, varmrökt lax, sill (som jag la in i torsdags), romsås, köttbullar, potatis, julmust mm. Åh vad  det blev gott.

Nu längtar man lite extra till jul :)

Äggen färgade vi i små foliepaket tillsammans med lökskal, visst blir de fina?!




Roger sover på soffan efter att jobbat helt sinnessjukt mycket hela veckan igen. Det tragiska är att han snart lär upp igen för att fortsätta ploga då snön inte behagar sluta falla.
Det enda positiva med snön är att det blir vackert och att det blir roligt att leka ute när Agnes åter blir frisk.
 Vi räknade kopporna på kroppen igår, 183 st (de i håret är då inte inräknade).

Okej, moment of truth..


Men först en bild på begäran av Therese.. bildbevis på de apelsiner jag och Agnes gjorde häromdagen. :)


Okej, så här började vi... vi klippte iordning lite mallar för att öka nivån på seriösiteten... haha jag vet.. det slutar ändå på samma sätt när det gäller mig men so what?! Roligt hade vi ialla fall.



Voila! Här har vi gräddat bitarna som nu ska pusslas ihop... spännande va?!


Tada!!!



Vilken förstklassig kreation va? Slå det om ni kan :)
En bild ska naturligtvis lämnas in på Maxi i deras tävling.. Stora chanser till vinst eller hur?! Hahaha

TÄVLING

Okej, då vi idag pysslar med pepparkaks konstverk vill jag gärna ha lite konkurrens till årets bästa kreation :)
Vår kreation är ihopsatt ska bara dekoreras.. Sen vill jag gärna ha lite respons på mästerverket!
Tipsa gärna sedan om länkar till era egna bilder på de pepparkaks kreationer ni gjort.

Hahaha, ni förstår väl att det blir riktigt kasst ?!
Roligt har vi då vi varvar missöden med trasiga bitar med brända fingrar av den smälta sockerröran..

Senare blir det fotobevis, den som lever får se vad vi "pyssliga" pysslat med idag :)


Smygstartar

Kände plötsligt ett sådant sug efter inlagd sill!
Blev alltså tvungen att slänga ihop en lag och skära lite lök så jag kunde lägga in sill som får avnjutas på lördag!


Var och handlade på Maxi idag och handlade mat med Rogers Visa.. det blev dyrare än vanligt :) Jag köpte även lite nya ljudböcker åt Agnes då hennes har gått runt runt runt sen förra julen. Det får även lov att bli några till på självaste julafton.

Vattkoppor

Då var det dags, Agnes har fått vattkoppor. Det är blåsor på huvud, mage och rygg just nu. Armar och ben har jag ej kollat då hon redan klätt sig när jag såg blåsorna.



Nu blir vi alltså hemma hela nästa vecka.. Är det någon som vill ha vattkoppor nu innan jul så är det bara att komma på besök. Agnes verkar pigg och må bra för övrigt så lite lek och fika klarar vi av :)

Det var ju rackarns tur att vi knäppte julkorten igår så vi slipper dessa vackra utslag på korten..

En helt vanlig dag

Så är denna dag snart till ända.. Vi har idag kämpat med att knäppa kort till julkorten som ska skickas till nära och kära. Det är verkligen inte en lätt uppgift att få båda trollen ordentligt med.
Här syns hur tokigt gulligt det kan bli..



Gipsavtrycken vi gjorde igår blev ganska bra, eller hur?! Vi ska nog göra ett gäng så vi kan dela ut.. Hoppas det är uppskattat, tror ialla fall att mina föräldrar vill ha.

Lek på öppna förskolan

Idag var vi några mammor som möttes på öppna förskolan i Hille. Det var många mammor och barn där, papporna var två till antalet! ;)

Det är roligt att komma ut om så för bara en liten stund och träffa lite vuxna.
De mammorna som träffades idag bestämde enhälligt om att vi skulle ses hos oss i nästa vecka :S men visst blir det bra så jag får väl bjuda de ammande matvraken på lite av Lenas bjudmat..(tacopaj!!).
Kanske laga mat åt de små oxå :) kanske lite kyckling, pasta och majs/morot, det borde ju passa de flesta små munnar.

Ikväll blir det såå rolig mat - spagetti och korv. Ni då? Vad festar ni på?

Ute faller snön..

tralalalala.. inne sitter vi och myser vid tv:n.
Idag är det då inte speciellt lockande att klä på sig och traska ut i stormen för lite lek.. Det blir en innedag med mys och kanske lite pyssel.
Pyssel förgyllde vår dag även igår, då gjorde vi iordning apelsiner med kryddnejlikor vilka vi hängde upp i fönstren. Agnes ville dock att de skulle hänga i hennes rum så nu doftar det ordentligt hos henne, hennes fantasi gjorde även så vi gjorde i ordning majskrokar med nejlikor i..

Vi gjorde även egen play doh lera som tjejerna fick göra sina handavtryck i, därefter hällde vi gips på avtrycket. På baksidan skrev jag som synes vilka och när vi gjorde detta. Nu ska gipset brinna i några dygn (helst en vecka..) får se hur länge vi kan hålla oss. Vi blir dock med stor sannolikhet tvugna att göra om dem då leran var aningen hård för små Freja händer, men vi väntar och ser.


För er som undrar vad vi gör på kvällarna när vi inte hänger vid tv:n.. Här nedan är en bild tagen av det rum i källaren som vi håller på att göra i ordning för oss vuxna.
Det saknas vägg på reglarna på högra sidan, sen kan jag börja spackla och simsalabim har vi ett rum färdigt att inredas :)

Ber om ursäkt

för att min dator gick sönder, eller snarare pluggen där man laddar datorn.. Helt plötsligt hade jag inge batteri och det gick inte att göra något åt det men nu sitter laddningssladden i och gud nåde den som drar ur den..

Okej, lite uppdateringar:
I lördags var Roger och Agnes i Valboskogarna och såg på endoro tävlingen- Novemberkåsan. Då det snöade massor valde jag att stanna hemma med Freja.


I Söndags: blev det bob och pulka åkning i backen vid golfen. När vi åkt klart gör vi en snögubbe hemma på gården som får en morot till näsa på dotterns order.


Väl hemma igen var det dags för middag. Efteråt gjorde vi dessa smarriga popcorn.. Mmm


Igår (måndag) besökte vi öppna förskolan i Valbo där vi lekte och fikade med goda vänner. På eftermiddagen var vi hemma och mös.

Favorit i repris

Så idag var det Leklandet som stod på schemat, å roligt fick vi.
Tyvär så uteblev sällskapet då mamman kämpade med ett prov i skolan och det var mastigare än beräknat så tiden rann iväg, hoppas dock att hon blev godkänd med råge.

Freja sover väldigt dåligt på dagarna och äter knappt någe, tror hon har ont i munnen då hon oxå är väldigt gnällig och svårroad. Det har ploppat upp tre tänder på bara några dagar och kanske är det fler som pockar på?! Lillgumman har nu fem tänder.

Nu blir det lite soffhäng med funderingar kring livet, om vad som är viktigt och om vad som är oväsentligt för mig här och nu..

Lussebullar

Jo men visst är man tillräckligt sugen på lussebullar är det fullt tillåtet att baka dem redan nu! (det har jag bestämt).
Vi bakade stoora så man skulle bli ordentligt nöjd när man tagit en. Tyvär var det ingen som kom och fikade trots att jag lagt ut på facebook att det var fika 18.00.. hade köpt julmust och glögg, pepparkakor samt att vi tänt massor av ljus inne och ute för att få lite vintermys... Men som sagt ingen kom... Så Agnes och Roger fick åka till Agnes farfar på jobbet med lussebullar så vi inte bakat helt förgäves.
Synd att inte DU kom.. och du Therese.. dig försökte jag ju ringa heeela dagen.. :) men ni fixade ju egna bullar såg jag så det var inte så synd om er ändå ;)



På vägen hem efter förskolan busade vi för att hålla humöret uppe då Agnes inte tycker om att gå fram och tillbaka till förskolan (det är för långt och för jobbigt).


Kom även på igår att vi inte sett ut någon gran till jul, vi brukar göra det så det är lätt att gå ut och såga ner den i skogen. Men i år har vi inte gått egenom markerna ordentligt så vet inte om det finns någon lämplig.
Vi har även funderat på att be familjen Hallberg ta med en gran från Ljungdalen då de granarna är såå täta och fina. De är ganska smala och täta å skulle passa vårat lilla hem perfekt.

En helt vanlig dag


Mitt lilla blåöga sitter så nöjd i vagnen när vi ska hämta storasyster. Tror att även hon tyckte om att se all snö på träden.


Detta är Agnes förskola.. varför ska de så såå j...a tråkiga ut för?! Förskolan är nybyggd så jag kan väl tycka att de kunde "piffa" upp den lite. Varför kan de inte se ut lite som Villa villerkulla? Mer färg!


Köpte dessa talgbollar på coop häromdagen, det var 35 stycken i burken för 63:- det tyckte jag var himlans bra pris. Vi matar alltid fåglarna med talgbollar och solrosfrön på vintern. Det är många hundringar som går till de små liven.



Aj aj kapten..


Då vi haft en del bekymmer med att fånga Agnes på bild har vi pratat en del med henne om att vi gärna vill ha foton på henne.. så idag ställde hon upp sig och sa: ajaj kapten ,på frågan om jag fick ta en bild.. :) Gullunge!


Idag var det alltså såå vackert med all snö på träden! Ett plus var att cykelbanan var plogad lagom till att vi skulle gå till förskolan.


Det är bara att be till vintergudarna att det får vara så här vackert en längre tid. Hur ser det ut hos er?

En stor dag

Vår förmiddag blev ganska intensiv då vi vaknade en timme senare än vanligt! Vi skulle till öppna förskolan samt att vi skulle förbi hos bästa vännerna familjen G/B då deras barn skulle opereras idag. Anledningen till stoppet hos dem var att vi skulle lämna en present till barnet som så duktigt skulle klara av en operation, det var värt att uppmuntras tycker jag!

När allt var ordnat inför dagen med alla måsten och med alla måsten som måste packas drog vi iväg.. väl på öppna lekte vi och pysslade massor. Agnes lekte mest med ett kusinbarn till mig. Freja sov så väldigt att jag var tvungen att väcka henne innan vi skulle vidare för lunch på IKEA och därefter skoshopping.

På IKEA åt vi köttbullar, mm det var gott. Men Freja åt som vanligt ingenting alls..



Nu på kvällen har jag varit i skolan och övat mitt teckenspråk, det är mycket och man vill kunna allt på engång! På vägen hem har snön bildat det vackraste landskap! Denna bild tog jag från vår altan när jag kom hem.


Dagen som kommer bjuder på kålpudding!

En kopp kaffe

Mmm, vad gott men sicken liten kopp! Fick väl fylla på x antal gånger innan kaffe suget lagt sig..



Idag var det alltså Rogers lillasyster Elenore som fyllde år, som vanligt bjöds det på gott fika och trevligt sällskap. I den här familjen är det herrn i huset som brukar baka mest å då är det både kakor, bullar och tårta. Patrik är duktig och modig som provar nya saker till varje kalas.


Vår present var bland annat inplastade pengar.., blommor och ett litet kort. Tanken var från början presentkort, det var vad hon önskat sig men vi tänkte att om hon får present kort av alla andra på olika ställen så behövs säkert lite cash  om inte presentkorten räcker till..

Här är de minsta kusinerna som fikar lugnt i den nya soffan. Därefter var det fullt ös och sedan kom även två äldre kusiner som fick vara med i småvildingarnas lek.


Rogers äldre syster Ulrica med Freja.


Nu på kvällningen gick vi ut för att göra en snögubbe men snön innehöll för mycket iskristaller så det gick inte att forma bollar. Det blev en variant som vi målade samt en liten snölykta vid hans sida.



I goda vänners lag

En mycket lyckad dag började med att Roger stapplade in från jobbet 06.30, jobbat då 23.5 timmar.. Insåg att han nog skulle vilja sova lite längre än till 8!
Jag packade in tjejerna i bilen och drog till Uppsala (Storvreta) för att träffa en kompis. Lyckligtvis hade deras Freja precis fyllt 4 så med paket blev vi varmt mottagna med glädje, värme, mat och fika. Mmm vilket fika.. helt i min smak: choklad, choklad och choklad..


De senaste dagarna har Freja ätit allt bättre utav vanlig mat och gröt vilket glädjer mig massor. Möjligtvis beror det på att hon fått två tänder till, kanske hon haft väldigt ont?!

Imorgon är det kalas igen då Rogers lillasyster fyller 30. Som vanligt när det är fika hos familjen Hallberg eller Jansson så är det klockan 11 som gäller.. trist tycker jag då det är alldeles innan matdags, vilken unge äter mat direkt efter fika och tårta?! Fattar inte att de alltid kör på det då även de har egna barn och Rogers mamma har ju obviously oxå haft barn.. I say no more..

Ber om ursäkt

Ber om ursäkt då jag inte uppdaterat er om vad jag pysslar med på dagarna.. :)
I Onsdags.. (längesedan..) blev vi medbjudna till Hille och lite bebisträff. Det var såå lugnt å skönt på öppna förskolan där! Fler Onsdagar kommer garanterat att tillbringas där!
Freja trivdes som fisken i vattnet med kompisarna och alla leksaker, det är en helt ny värld när man nu kan dra sig frammåt med snabb takt dit siktet är inställt.


Mina tomtar har jag nu gjort klart, eventuellt blir det fler om det blir någon försäljning. Det är dessa åtta som förhoppningsvis ska tilltala kunderna. Är ni sugna på en? De finns att skåda i ett skyltfönster i Valbo centrum. Skyltfönstret som är tillhörande en massagemottagning bakom Tempo. (230:-/st, 420:-/par).
Det är lite sorgligt att de inte längre står ovan min tv då de alla har en egen personlighet..


På förmiddagen idag gjorde vi egna tallriks underlägg. Agnes plastade in bilder som hon ville ha, ett underlägg åt sig och ett åt Freja.


Leklandet.. Stora ögon kollar in allt men det roligaste var att krypa efter bollarna i småbarns avdelningen, allt annat grät hon åt.

Stora Agnes vågade äntligen åka ner själv! Stod och gungade vagnen för att få lillan att sova då jag ser storan sätta sig högst upp och svisch så åker hon.. Tänk så mycket roligare allt blev när hon nu vågade detta och att hon själv kunde bestämma när och hur hon skulle göra första gången. Bra jobbat, stoltaste mamman det är jag det!



Till SALU! Freja har nu växt ur sin babysitter, hon kan inte sitta still i den.. Den har varit kanon då den är ställbar i många lägen, alltifrån fullt ligg till helsitt.  De rackarna är ju ganska dyra, klädseln är avtagbar och tvättad.. pris 400:- så tipsa era gravida friends!


Idag var även sista dagen som kaninvakt, firade det med att ge dem lite extra gott: äpple, vindruva, vitkål och hård macka.

Snabba ryck

Tösnö... usch inte roligt att dra vagnen i! Då Lervik inte är högprioriterat när det gäller plogning blev det att slita sig fram till förskolan idag. Snön verkligen fastnar i hjulen när den är så här blöt, jobbigt!

Vi är ju kaninvakter.. hmm, skotta hos dem så det ser ut som om de är hemma? Varför väljer ni ALLTID att åka när snön faller i mängder? :)

Ska strax iväg till Hille och öppna förskolan där där jag och Freja ska möta upp andra mammor med småttisar. Tror de flesta kryper så det blir väl full fart!

Händelserik morgon

Morgonen gryr.. rogers väckarklocka flyger snart ut genom fönstret. Usch vad jag är trött på hans sätt att vakna! eller snarare att inte vakna. :(

Vi tjejer smyger upp och hör något i badrumsfläkten, hmm en fågel eller en mus.. Hubbe blir väldigt intresserad  och djuret blir tyst när jag lyfter upp Hubbe mot taket. Nedanför fläkten på golvet ligger bajs.. hmm najs tack för att du ditt lilla odjur bajsar på mitt golv!

På väg till förskolan stannar vi för att byta vatten hos kaninerna då det snabbt fryser till is i denna vinter kyla. Väl där inser jag att jag glömt Agnes klädpåse till förskolan så jag beordrar tjejerna att stanna där på stället medan jag springer snabbt hem. Väl igång igen så blåser burken iväg vilken jag haft med till kaninerna med bröd och äpple i, what the fuck jag orkar inte springa igen.. Tog den på hemvägen då den låg efter vägen!

När jag lämnar Agnes på förskolan springer en häst förbi, utan ryttare med sadel och träns.. Dryga hästar som är rädd när det blåser! Hoppas att allt gick bra med ryttare och häst till slut.


                                              Bild tagen av Nils Lidén

Nu blir det nog en ganska lugn dag, inväntar snön som ska komma.. Ikväll är det föräldra möte på förskolan men då Roger kanske lär ploga blir det väl ingen från denna familj som kan gå?!

Lite uppdateringar

Igår var det åter dags för lite kalas å då för min svägerska Linda, hon fyllde år och bjöd på fika. Det tackar vi stort för å grattis igen!


Igår fick jag en förfrågan om hur det gick med tomtarna.. hmm shit bråttom tänkte jag då jag endast hade tre klara men satte fart igår och gjorde två till klara. Har material för en till så jag ska väl inhandla lite mer ull.
Det är en tomtemor och fyra gubbar..


Idag var vi till öppna förskolan i Valbo för lite lek. Efter leken åkte vi till IKEA så jag kunde handla lite och så att Agnes kunde leka i bollhavet. Med oss hem hade vi diverse men bland annat den rosa lampa som vi satte upp på väggen där vi kom hem. Agnes har varit i behov av en lampa vid bordet som hon sitter när hon "pluggar".
Hoppas Roger inte har något emot att vi skruvade upp den med 5,5 cm långa torks skruvar.. :) haha, man tager vad man haver!


Agnes passar Freja då hon nu har fått upp farten nu även framåt. Tidigare har hon snurrat sig iväg men nu kan hon även dra sig fram. Hon är 7 månader och 8 dagar, får se om det övergår till riktigt kryp om ett tag.
Tjejernas fina klänningar fick de av bästa familjen Magnusson när Freja föddes och se de passar än!

Jobbig kväll

Usch vad jag är nojjig..

Kerstin blev 7 månader och 6 dagar.. sedan dog hon bredvid mig i vår säng.. ♥

Freja blir idag 7 månader och 6 dagar.. törs jag ens somna?!

Jag vet att det var olyckligt att Kerstin dog att det borde vara en engåns företeelse men det är omöjligt att låta bli att tänka på det då det även är Allhelgona idag så man blev lite extra påmind om döden och datum som det skett.

Så, är ni vakna ikäll kanske vi kan chatta..

En vacker Allhelgona

Vackert väder och barnskratt väckte mig vid halv åtta i morse, det blev frukost och kaninmatning först.
Vi är kaninvakter åt två små hårbollar :)
Det är Plutten som syns här nere, här njuter han av lite vindruvor och äpple.

Gnutten fick komma ut och hoppa lite medan vi gjorde iordning hos han med mat och vatten.

Vår katt Hubbe var oxå med och hjälpte till med matningen, han är verkligen intresserad utav kaninerna men verkar inge sugen på att smaka på dem..

Agnes sköter om Gnuttes hus med att städa lite då hon tror att han är gladare om det är fint hos honom..

Då solen sken vackert idag lekte vi lite med våra skuggor, det var jätteroligt att se sig själv dansa, mm.

Vi har sedan ett par dagar besök av en annan katt som vi döpt till Masarin. Han och Hubbe verkar komma ganska bra överrens. Han är superkelig och mysig, vi har ringt till polisen för att kolla om någon saknar honom men de hade ingen anmälning på honom. Vi får vänta å se om han flyttar in eller om han snart går hem eller vidare.


Som ni vet är det Allhelgona ikväll så det blev ett besök på kyrkogården för att "hälsa på" vår dotter Kerstin. Vi tände ljus och mindes henne lite extra. ♥
Som ni ser är hon saknad av många, plus många fler som inte kunde tända ljus idag.


Kvällsmaten är avnjuten i lugnan ro då vi haft fullt ös hela dagen av bästa familjen Hellstrand. Tack för chokladen, den kommer smaka snart..

En fullspäckad dag..

Dagen börjar bra och den slutar bra..
Därimellan, kaos, skratt, glädje, tårar, skrik, lugn, fullt ös.. En dag kan verkligen innehålla allt mellan himmel och jord!

Då det är Allhelgona imorgon valde vi att åka till Kerstins grav för att tända lite ljus då det ska lysa vackert där när andra besökare vandrar på kyrkogården. Vi åker även dit i morgon men då när skymningen har lagt sig och man kan se havet av alla levande ljus och marschaller.
Har du aldrig varit till en kyrkogård på allhelgona? Det är sååå vackert!

Efter ljuständningen idag skulle vi till leklandet men först stanna vid nån affär för att köpa en färdig gröt som Freja verkligen slukade med njutning.. men icke sa nicke, ingen affär har gröten! Var i h.... har jag köpt den?
Gröten fick alltså utebli, vi styrde mot leklandet då mobilen ringer. Det är Therese som ringer, vi blir ditbjudna på lek och middag. Agnes vill helllre åka till dem än till leklandet, det är tydligt hur starkt hon känner för Albin. :)

Leken och maten går super, Roger tar oxå ledigt på kvällen för att komma och äta men åker senare tillbaka för att jobba..
I bilen hem börjar Agnes att gråta, hon saknar vår katt Missi och alla andra som är döda :( risken är att det blir en tuff dag imorgon igen när vi ska besöka graven.

Nu sitter jag ensam i soffan och funderar på att tina ett par kladdmuffins..

Nyklistrat

Idag besökte jag å min mor Hedvigs.. därifrån fick jag med mig en gravdekoration samt en dörrskylt. Gravdekorationen tog min mor med sig till Kerstins grav direkt medan jag åkte till bvc med Freja. Domen där blev- ät mer! Lillan vägde nu 7250g (jämfört med Agnes 10140g.)

Dörrskylten har jag limmat fast på utsidan av vår entré dörr, visst blev det snyggt?!



Imorgon är det fredag.. what to do? hm... kanske handla lite men sen då? Tända ljus hos Kerstin.. Men något roligt för Agnes då.. FÖRSLAG?

Älskar DIG...

Åh vad jag saknar dig och önskar du var här..
Du är min bästa vän och kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. ♥

Ett ♥ till alla er som känner att ni är en del av mitt liv, jag älskar er ALLA

vilken härlig dag, na nana na na...

Äntligen fick Agnes med sig en av sina favoritvänner hem från förskolan. Då regnet vräkte ner fick de pyssla på inne, de valde efter en stund att se på film å se vad spännande det är..



Tänk att man aldrig vet vad som skall hända när pappan kommer hem!? idag hade han med sig en halvtrasig liten motorcykel.. vilken han ställer i hallen på mitt nyrengjorda golv..


Lagom till maten kom mormor på besök så hon fick sig en portion hon oxå, efter maten säger Agnes; mamma nu ska jag baka själv!
Öh, okej... Så Agnes berättar vad hon vill blanda och vips så har vi jättegoda jordgubbsmuffins. Bra jobbat!

Blött och trött

Hua vad det regnar!
Å just idag när Agnes ska få ha en kompis med sig hem från förskolan.. jaja jag får väl slänga in en extra bilstol och ta bilen för att gå med de två och en bebis i hällregn känns inte lockande.

Har haft en stor rengöring här hemma på förmiddan kanske inte var så klokt om tjejerna ska leka men vad spelar det för roll?! Har ialla fall kommit på världens bästa pyssel, hoppas de hakar på..

Ännu en härlig dag

♥ Idag hade vi åter besök av Anna, Romeo och León, tack snälla ni för att ni kommer å leker å ungås. Det är härligt att kunna prata med en vuxen ibland och har man inget å säga är det skönt att bara ha någon där..

Freja har varit väldigt aktiv idag, hon stannar inte många sekunder på ett ställe utan rullar snabbt iväg och man finner henne i ett helt annat rum om man inte ser upp! Den lilla damen har nu blivit 7 månader.



Tjejerna tog ett bad nu på kvällen, båda tycker det är lika härligt.



Deras små fötter på foto, det är ju faktiskt helt otroligt hur så små kan växa å bli som våra..
Båda tjejerna låg avslappnade på soffan efter badet medan jag smörjde och maserade deras små tår.

Nagellack

Nu på morgonen fick mina och Agnes naglar nya färger.. mina blev bruna medan Agnes naglar blev guld och silver glittriga.. vi är så tjusiga!
Det är lite roligt att nagellack kan påverka ens humör, jag har aldrig gillat nagellack speciellt mycket förräns i våras. Nu är mina naglar jämt målade, tacka vet jag lacket från Cubus då deras flaskor är ganska små och billiga, man kan köpa massor av olika färger och de hinner aldrig bli gamla å sega.
Ja, jag skrev att jag hade bruna.. och de är verkligen mörk bruna, trodde inte att det skulle bli så snyggt men resultatet blev inte så tokigt.

På morgonen har jag tagit en minipower promis, det var så skönt i den friska luften med solens strålar som kämpade ner till mig.

Jag fyller ju 30 nästa gång.. men vet inte hur jag ska fira.. tror inte det blir någe speciellt kalas.. kanske kör en stor fest till sommaren istället så vi kan störa grannarna lite istället. Tror det blir en utgång med de som vill sen blir det väl vanligt fika för släkt och vänner.
Hörde jag ordet PRESENT? naturligtvis vill jag ha presenter, det vill väl alla? :)  Jag önskar mig... örhängen, sopkvast, handdamsugare, presentkort till kläder, respengar till en varm solstol, att ni kommer å bygger klart i källaren, mm, ja ni kan säkert komma på något :) Äh, jag skojar! Inget vill jag ha, en kram och en flaska rött som ska drickas till sommaren.

Vad gör man inte..

Vad gör man inte för de människor i ens liv man älskar?! För vissa skulle jag göra vad som helst men börjar känna att vissa tar mig förgivet..  Men men

Idag då? Jo, Agnes har fått leka lite i bollhavet på IKEA medan jag handlade värmeljus. Det blev lunch vid kassorna med bästa Anna och hennes knoddar. Undrar om kunderna och de anställda pustade ut när vi gick med våra vildar :)
Därefter åkte vi till Lervik för lite utelek och mellis.

Freja har strejkat med maten ett tag nu så det var dags att bjuda damen på pannkaka så hon kunde få i sig något tillslut denna dag ialla fall. Var även till Konsum för att prova ny gröt men den dög inte heller.
Har ni några tips på mat, hon vill bara ha tutte..

RSS 2.0