Lussebullar

Jo men visst är man tillräckligt sugen på lussebullar är det fullt tillåtet att baka dem redan nu! (det har jag bestämt).
Vi bakade stoora så man skulle bli ordentligt nöjd när man tagit en. Tyvär var det ingen som kom och fikade trots att jag lagt ut på facebook att det var fika 18.00.. hade köpt julmust och glögg, pepparkakor samt att vi tänt massor av ljus inne och ute för att få lite vintermys... Men som sagt ingen kom... Så Agnes och Roger fick åka till Agnes farfar på jobbet med lussebullar så vi inte bakat helt förgäves.
Synd att inte DU kom.. och du Therese.. dig försökte jag ju ringa heeela dagen.. :) men ni fixade ju egna bullar såg jag så det var inte så synd om er ändå ;)På vägen hem efter förskolan busade vi för att hålla humöret uppe då Agnes inte tycker om att gå fram och tillbaka till förskolan (det är för långt och för jobbigt).


Kom även på igår att vi inte sett ut någon gran till jul, vi brukar göra det så det är lätt att gå ut och såga ner den i skogen. Men i år har vi inte gått egenom markerna ordentligt så vet inte om det finns någon lämplig.
Vi har även funderat på att be familjen Hallberg ta med en gran från Ljungdalen då de granarna är såå täta och fina. De är ganska smala och täta å skulle passa vårat lilla hem perfekt.

Kommentarer
Postat av: Lena

Åh vilka härliga bilder, bullarna såg riktigt smarriga ut!Och vill du ha fika besök av oss får du allt välja bättre tider! Haha!

Theodor går och sover 18! ;)

Nä, dålig ursäkt! Men vi har ju inte vinterdäck på vår bil så man tar sig inte direkt någonstans, är sånt planerande då! =(Tyvärr, kan vi inte följa med till leklandet imorgon, ska hem till en familj här området o leka!

Ska förmodligen dit på söndag också med en annan familj för att fira deras 3-åring så det skulle bli lite kaka på kaka!Men kanske ses nästa vecka nåt?Kram!

2010-11-18 @ 15:28:36
URL: http://lena82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0