Desperate Housewifes premiär


Idag hade vi ett besök på bvc inbokat, Freja hade gått upp cirka 400 gram på fyra veckor, det var liiite för lite därav denna knäcke macka med smör på för det var rådet - mer smör för att ge denna mycket rörliga dam extra kalorier.


Idag hade Agnes nya clips örhängen kommit, tack snäll Therese för att du hjälper mig att buda på tradera. Vi åkte iväg på eftermiddagen då Roger skulle jobba över (han har ej kommit än) för att hämta upp de nya örhängena och åh vad Agnes blev nöjd. Men.. fick vi komma in och hälsa på?! Nä.. Therese drog iväg med oss till Owes då Albin var hos en kompis. Vi tog en sväng dit och handlade lite, för mig blev det dessa ramar (två utav de stora, tre utav de små).

På parkeringen vid Owes började vår diskussion om vad de skulle bjuda på för mat för vi var lite ofina och bjöd in oss själva, hahaha. Det blev kanonbra, grillad kyckling och ris. Therese den stackarn fick åka och handla medan jag matade Freja på parkeringen.
Träffen hos dem blev lyckad, inga större problem lite får man ta.


Igår när Lena och hennes små var på besök pysslade vi och tjejerna gjorde egna lyktor, här är Agnes lykta som idag lyser upp i vårt annars så mörka kök.

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej hej!



Har ätit dagens alla mål och jag mår toppen!

Gurkan var godast! ;)



Riktigt härligt att äta igen, nu gäller det bara att hålla riktlinjerna och hålla målet i sikte! =)



Vi har också tänt Tuva-Lis lyckta, varje morgon och kväll! =)

Superfin blev den ju!!! Agnes är också jättefin! Duktiga barn vi har va?! =)



Kram kram!

2010-10-06 @ 21:38:54
URL: http://lena82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0