En fin avslutning på helgen


Dagen började lite segt men tillslut kom vi igång och fick besök. Först var det en god vän till Agnes som kom, E var här hela dagen och med sig hem hade hon glada minnen samt två lyktor som hon gjorde. Lyktorna är verkligen roliga att göra för de blir såå fina. Snart har vi hela köksbordet fullt av dem! :)

Här är nästan hela gängen samlat från dagen, förutom E kom även León, Romeo och Anna. Det var härligt att vädret blev så fint så utevistelsen blev härlig. Även Romeo fick med sig en lykta hem som han gjorde. Mamma Anna gjorde även hon en jättfin lykta som säkert lyser upp deras lägenhet nu ikväll.


När allt besök gått och åkt hem tog vi och knöt loss gungan i trädet där Agnes fick åka så att man själv nästan storknar.. Det ser jätteroligt ut men när man tänker på vad som skulle kunna hända om något gick snett ger rysningar.


Vi har haft en jättefin och rolig dag, alla har varit så glada och nöjda. Fler sådan här dagar efterlyses, det som saknades var ett beök av familjen M så vi kunnat dela på en blåbärspaj som tyvär fick utebli så länge.

Hoppas ni haft en trevlig helg så syns vi snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0