Vår höstfredag

Efter mycket velande så gjorde vi oss iordning och åkte för att tända ljus hos Kerstin, hon är vår första dotter och som ni ser på hennes gravsten så blev hon sju månader. På vägen till Skogskyrkogården sa Agnes: mamma ska vi inte ha blommor med oss?.. Jo men självklart det har vi ju jämt men idag var jag yr.. Vi stannade på blomaffären  i Strömsbro där köpte vi den lilla röd/orange/vita buketten. Efter en liten stund i bilen säger Agnes: mamma, var är blommorna? Shit, på biltaket!! Tvärnit vid närmaste busshållplats och som ni ser pjuh.. de låg kvar! Tack för det.
Något som stör mig är alla dessa barr som blandar sig i rabatten, det är nästan onödigt att plocka bort alla nu då de inte fallit klart än så jag rafsade bort det värsta. Kålhuvudet i mitten hade något rackarns rådjur varit å gnagit på.
Ljuset blev även det tänt så nu lyser det vackert i höstmörkret även hos min älskade Kerstin. ♥



Efter kyrkogården blev det lite gungning vilket alltid uppskattas av barnen.


Uppdatering om våra husprojekt.. Nu håller vi på att lägga plattor framför entrén, tror att det blir tjusigt när det blir klart (för 4000 kr/kvadrat borde det bli fint). Bilden är ett par dagar gammal så plattläggningen är klar, det ska gjutas en kant runt om mot gräsmattan och grusplanen. När detta är klart återgår Roger till poolen för att bygga mer på trallen runt om den.

Kommentarer
Postat av: Therese

Virrhöna ;)

Va fint ni har det hos Kerstin, tur att Agnes har huvudet på skaft så ni fick me er blommorna oxå =)



Supersnyggt blir det ju med plattorna! Blir så avis =)



Hare bra Kram Kram

2010-10-01 @ 20:17:24
URL: http://theresegudmundsson.blogg.se/
Postat av: Johanna Olsson

Äh, avis ni som har så fint! :)

2010-10-02 @ 18:33:30
URL: http://johannaxolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0