Härlig vårdag

Idag var det verkligen härligt ute, jag stoppade i Freja i bärselen så gick vi ut. Vi klättrade i snöhögar, matade kaninen som vi passar samt gick till stallet och kikade på alla hästar. Stallet är verkligen en plats som vi ofta besöker, det är så mysigt. Kanske jag måste börja rida igen ;)

Fåglarna kvittrade på vägen till stallet och solen sken så härligt. vi var tvugna att stanna och kolla på fåglarna när de badade i vattenpölarna för det såg sååå roligt ut.

Har nu ganska ont i ryggen.. Freja är tyngre än vad min rygg tycker är okej tydligen..

Lek i lådan

Först hittar jag Agnes och Freja lekandes i en korg, de kör den runt runt runt och frammåt och bakåt. De har verkligen super roligt när de leker.
Det är skönt att se att Freja skrattar och mår bra trots att hon har det tufft med magen och att hon blir allt smalare och tynnre.
 

När tjejerna lekt klart med korgen då hoppar Hubbe i.. kanske han väntar på skjuts?!
Verkligen otroligt hur han kollar in vad tjejerna gör och vill vara med, fast gärna lite på avstånd :)Va? Vadå Freja smal? Jo.. hon var magsjuk för drygt två veckor sedan men har fortfarande diarré och får inte behålla något, det bara rinner ut. Under helgen har hon tappat lite utav sitt humör, hon vill bara bli buren och vill bara gosa. Normalt sett är hon inte stilla i en famn utan måste iväg och upptäcka allt. Nu blir hullet allt tynnre men försöker vara vid gott mod trots att jag tycker såå synd om henne.

Annars så passar vi en kanin nu i några dagar.. om kaninägarna läser detta så: massor utav rådjur har försökt att bryta sig in i lekstugan (kanske de ville ha höt?), vi har ialla fall stängt igen så gott det gick. Kaninen verkar må bra och blir glad när man pratar lite med honom ;)

Föräldraträff

Idag ska vi på föräldraträff på bvc och Agnes får även hon följa med. Hon brukar tycka att det är jättekul först men ganska snabbt surar hon ihop och vill bara åka därifrån.
Med förhoppning så har hon roligare idag nu när de små bebisarna faktiskt kan både krypa och gå. :)

Freja tar några steg emellan åt, hon ställer sig upp en bit ifrån t.ex. en stol och går därefter de sista stegen alldeles själv. Hon tar cirka 5-7 steg åt gången så det står nog inte på så går hon obegränsat, för det här stadiet har hon nu varit i ett par veckor.

Sen borde vi hinna handla idag men det är ju så tråkigt så det får bli det nödvändigaste så man överlever kvällen och morgonen så kanske det känns roligare imorgon eller vid något senare tillfälle.

Tror att våren börjar komma för Hubbe börjar släppa sin päls.. usch hår hår hår..

Öppna förskolan

Idag är det såå kallt ute :) kan ju i och för sig bero på att min vinter jacka har gått sönder å jag har min höst jacka.. Jag hoppas att vintern snart tar slut så jag slipper köpa en ny!
Agnes blev ialla fall glad när hon slapp gå till förskolan idag, där de inte får dricka sitt kranvatten för det innehåller bakterier och inte alls var bra för oss?! Bilen tog oss alltså dit, förskolan hade fått dunkar med vatten ditkörda så de skulle ha idag :)
Det är verkligen tur att man oftast går till förskolan för herregud hur folk kör och parkerar!

Idag ska vi till Hille och öppna förskolan, Freja tycker att det är superkul att komma till nya ställen och leka, nu känner hon ju även igen sig och snabbt drar iväg på upptäcktsfärd. Det är verkligen helt otroligt att de är så små och ändå så medvetna om allt de gör de små bustrollen.
Bvc besöket igår gick väl sådär.. Frejsan hade inte direkt skjutit iväg viktmässigt men två centimeter på längden och med den rörelse aktivitet som hon står för är det inte konstigt att vågen bara visade +50 gram :)


Jaha, var börjar vi idag då.. ?!

Okej, vi gör ett försök att uppdatera er läsare. Jag kan dock inte garantera att jag fortsätter med det då jag inte finner någon glädje i det då endast två behagar kommentera trots att jag vet att ni är många som läser...

Agnes har blivit en hejjare på skridskor denna vinter å det är delvis beroende på att hon lärt sig åka inlines så bra så balans och rörelser har tränats.

Agnes går även på gymnastik där hon är super duktig när hon behagar vara med :) Hon är lite svår övertalad..

När jag fyllde år bjöd jag på denna smarriga choklad tårta! Den var jättegod, synd att DU inte kom och smakade :)

Vi har hunnit varit på sjörövar kalas och denna outfit sydde jag till Agnes.

Då vi har köpt ny bil tyckte jag att det behövdes nya bilfiltar åt barnen, så jag gjorde två som den nedan. de är super mysiga och mjuka.

Freja myser gärna med sin Hello Kitty som hon fick i julklapp, lillan väger nu 8,1 kg och är 74 lång (knappt 11 månader).

Frejas rum
Freja har fått vårt gamla sovrum, där har vi målat om och sytt gardiner.

idag byggde vi ihop prinsess tältet åt Freja, prickarna ni ser på väggen är små fjärilar.

Vårt sovrum
den här texten leder en ner mot sovrummet..


ursäkta att jag inte bäddat :)

Så nu får vi se hur det blir med inlägg i fortsättningen.. Kommentera gärna så blir det roligare att dela med sig av vår vardag.
Volvo

Idag var vi till Enköping och köpte en volvo v70.
En silverfärgad gobit, hoppas jag blir nöjd med den och att inga fel uppstår inom en snar framtid. Saknar redan min Peugeot..

ber åter om ursäkt för min frånvaro här på bloggen, känner mig så trött att jag inte prioriterar detta forum, hoppas dock på vändning då det är jobbigt att vara trött hela tiden.

Nu är Agnes uppe för Roger hade tydligen lovat henne att stanna uppe så länge hon ville ikväll när det är melodifestivalen. Vi får väl se hur humöret är om en timme eller två..

Fortfarande trött

Ja visst är det helt otroligt att en kväll med party (ioch för sig oxå en lååång tid av sena kvällar) skulle göra mig såå trött?!
Ett par vänner saknade jag på festen men det är inte lätt för andra att veta vilka man vill ha på sin fest. Jag är så nöjd med de som var där (tur att det inte var någon jag inte ville ha där, det var tydligen väldigt nära).

Idag blev det en omväg när jag gick för att hämta Agnes på förskolan då vädret varit så underbart idag. Solen har värmt ordentligt, vindstilla och halkfria cykelbanor å jag går ut.

Igår loggade jag in på facebook vid 9.30 och vips ringde telefonen å bästaste Siv kom förbi, eller förbi kanske man inte kan säga för hon lämnade oss vid 21.. Elva timmar tillsammans var hur härligt som helst. Vi var även effektiva under tiden vi träffades för vi handlade lite utav de presentkort jag fått på min födelsedag samt att vi var och handlade lite mat.
Fler sådana kvällar och dagar är välkomna!

vill skicka en liten tanke till Therese som åter fått gått och jobba efter lååång föräldraledighet, måste vara konstigt, både roligt, skrämmande och förväntansfullt. Kommer ialla fall sakna dig på dagarna, konstigt att inte kunna ringa dig när jag vill. Hoppas vi ses snart.

En tanke till B oxå som varit sjuk, hoppas du mår bättre, love U.

RSS 2.0