Smarrigt kalas

Så idag fyllde alltså Alicia 3 år! Av oss fick hon ett kub pussel (alltså sex pussel i ett..) samt lila byxor och en lila tröja. Tror hon gillade grejorna.

Självklart hade vi helium ballonger med oss och de är lika uppskattade av alla barn som fyllt och fått. Det är roligt när de åker upp i taket samt att släppa ut dem mot himlen, det är otroligt hur länge de syns och hur långt upp de stiger.
Vi blev bjudna på gott fika, speciellt gott var en snickers kaka ala Linda. Det var cornflakes, jordnötssmör, sirap, socker och blockchoklad, typ.. De var kanon goda så imorgon blir det bakning, eller varför inte ikväll?!
Barnen fick leka i drygt 3.5 timmar men det var för lite ändå, gångerna vi ses är alltför sällan att de har så mycket kärlek till varandra att de inte hinner allt de vill.

Nu ska jag planera Agnes kalas, funderar på nästa söndag. Ska ringa skidkamraterna och kolla så att det inte är några inbokade aktiviteter på Skidstavallen bara. Där kan barnen leka i skogen och i hinderbanan eller leka på öppna ytor samt grilla kort. Det blir mysigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0