Äntligen är båten sjösatt

Idag efter jobbet åkte Roger, hans far och Agnes till Fliskär för att sjösätta båten- ÄNTLIGEN!!!! Det har gått åt många kvällar till att göra iordning båten så jag har varit väldigt less på den.. men nu äntligen är den sjösatt och väntar på att få komma ut till havs.

Innan roger kom hem så har vi badat massor, det är verkligen härligt med egen pool. Idag visade termometern 25 grader vilket inte alls var tokigt. Vi har även hunnit med Frejas 3 månaders koll med vaccination. Ungen skrek massor och naturligtvis var det ju två sprutor idag och en barnmorska som vi inte brukar besöka.. i didn´t like her...
 Men Freja vägde 5520g så hon ligger strax under medelvikten, vi kör på för hon verkar ju nöjd och sover bra och det står ju inte på så är det dags för smakportioner! Vi ska tillbaka 26:e och skulle det visa sig att hon ligger lågt då med kanske jag går över till ersättning?! Vad tycker ni?!

Varför har det tagit 1,5 timmar sen Roger gick och skulle natta Agnes? Jag kikade in och de kollade på film.. Vi skulle ha varit ute och lagt ut jord då det äntligen är dags att så gräs.. :)

I morgon är det kalas hos E på eftermiddagen och innan dess är det bad som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0