Fredag hela veckan..

Vad härligt det skulle vara om det var Fredag hela veckan för då skulla kanske Roger vara hemma lite mer på kvällarna.. idag blev det köp mat av den sämre varianten - pizza, kebab och strips. Som ni ser högg den lilla tag i min bit, slet av allt ovanpå och mulade munnen full av botten - vilken lycka, det var sååå gott. Botten kan väl inte vara sämre än vanligt vitt bröd?!


Tidigare idag var vi till bvc på bebisträff, det är en jättetrevlig grupp med människor, allt känns avslappnat och lugnt. Freja hon tog tillfället i akt och rullade till bvc sköterskan Annika och var med henne under hela träffen. Annika gullade och lekte med Freja, då hon själv saknar barnbarn passade hon på  lite extra :)

Nu sover barnen och man kan äntligen sjunka ner i soffan och ta av sig byxorna. :D Det är så skönt att sitta i underkläder under en filt! Haha, där fick ni lite inside info om mig och mina vanor..

Imorgon hoppas vi på en bra dag utan huvudvärk och folk som stör! Vill ni hjälpa till att snickra är ni välkomna annars kan ni ...
Agnes har även ett inbokat kalas som vi ska ta oss iväg på, Tingeling klänningen ska alltså änligen på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0