Uppdatering

I måndags var jag och tjejerna på Furvik, det gick sådär att vara själv med ett litet barn och ett stort barn.. Vi lämnade Lervik vid tio och återvände 19.00. Det blev en heldag med djur och massor av bad!



Det var roligt i år då Agnes inte alls var rädd för djuren.



Agnes älskar att åka karusell!



Jag gick och tvekade hela tiden över huruvida jag skulle byta in min dagsbiljett mot ett säsongskort men när vi kommit till vatten landet blev valet enkelt! Mitt lilla blötdjur, hon trivs som fisken i vattnet.


Igår, Tisdag var jag och tjejerna till Boulonger skogen med familjen Gudmundsson/ Björk, tyvärr så började utflykten illa med att Agnes ramlade på en rot och skrapade upp båda kväna ordentligt.

Här har Agnes blivit lite gladere för vi har äntligen slutat att spela minigolf som jag by the way vann.. (45 slag på 18 banor) resultatet blev väl helt okej med tanke på att det var två år sedan jag spelade. Agnes spelade några banor men det var inte så roligt som hon hade förväntat sig..



Busungarna lekte i vattenspridaren vid lekplatsen, de påstod att pappa Fredrik sagt att de fick så då gjorde vi mammor som barnen sa.. sedan visade det sig att pappan inte alls sagt så, BUS ungar!



Dagen avslutades med en tur till Hallstavik där vi kollade på speedway. Freja  var helnöjd med hörselkåporna på.




Pappa och dotter hejar glatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0