En härlig söndag går mot sitt slut

Idag har maken och svärfar varit i poolgropen och ritat och grävt, naturligtvis stötte de på en enorm sten som gjorde att hela dagen gick.. (behöver jag säga att den fortfarande är kvar?!) och det är massor kvar tills att det är badläge.. Jag tycker inte om det här projektet alls. Det är helt och hållet Roger som har dragit igång detta och som allt kärvar nu så lär det väl inte bli nå bad den här sommaren inte heller har vi någon gräsmatta att leka på, det är väl det som besvärar mig mest då gräs under fötterna hör sommaren till inte grus och sten!

Vi tjejer har cyklat, gungat, fikat och spelat spel. Jag kom på en superidè.. på Agnes gamla cykel tog vi bort stödhjulen, sänkte sadeln och tog bort tramporna och vips hade vi en balanscykel! :) Den blir kanon att träna balans på tills hon blir redo att köra utan stödhjul!

Nu sover tjejerna, Freja var så övertrött att hon somnade utan kvällmat, så vi får väl se om hon vaknar och ska äta i natt.. föregående natt sov hon mellan 22 o 06.30! Det är så det ska vara så mamman får vila.

Imorgon väntar Boulongern med gott sällskap (T med sin små och förhoppningsvis även L med sina..)

Carpe Diem

Kommentarer
Postat av: Therese

Nu börjar det ta sig med inlägg, bra jobbat ;)



Tack för trevligt sällskap idag i boulongern! Det måste vi göra fler gånger...för det verkar ju inte som om vi kan komma till er o hoppa i plurret på ett tag ;)

2010-05-31 @ 21:28:01
URL: http://theresegudmundsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0