En fullspäckad dag..

Dagen börjar bra och den slutar bra..
Därimellan, kaos, skratt, glädje, tårar, skrik, lugn, fullt ös.. En dag kan verkligen innehålla allt mellan himmel och jord!

Då det är Allhelgona imorgon valde vi att åka till Kerstins grav för att tända lite ljus då det ska lysa vackert där när andra besökare vandrar på kyrkogården. Vi åker även dit i morgon men då när skymningen har lagt sig och man kan se havet av alla levande ljus och marschaller.
Har du aldrig varit till en kyrkogård på allhelgona? Det är sååå vackert!

Efter ljuständningen idag skulle vi till leklandet men först stanna vid nån affär för att köpa en färdig gröt som Freja verkligen slukade med njutning.. men icke sa nicke, ingen affär har gröten! Var i h.... har jag köpt den?
Gröten fick alltså utebli, vi styrde mot leklandet då mobilen ringer. Det är Therese som ringer, vi blir ditbjudna på lek och middag. Agnes vill helllre åka till dem än till leklandet, det är tydligt hur starkt hon känner för Albin. :)

Leken och maten går super, Roger tar oxå ledigt på kvällen för att komma och äta men åker senare tillbaka för att jobba..
I bilen hem börjar Agnes att gråta, hon saknar vår katt Missi och alla andra som är döda :( risken är att det blir en tuff dag imorgon igen när vi ska besöka graven.

Nu sitter jag ensam i soffan och funderar på att tina ett par kladdmuffins..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0