En kopp kaffe

Mmm, vad gott men sicken liten kopp! Fick väl fylla på x antal gånger innan kaffe suget lagt sig..Idag var det alltså Rogers lillasyster Elenore som fyllde år, som vanligt bjöds det på gott fika och trevligt sällskap. I den här familjen är det herrn i huset som brukar baka mest å då är det både kakor, bullar och tårta. Patrik är duktig och modig som provar nya saker till varje kalas.


Vår present var bland annat inplastade pengar.., blommor och ett litet kort. Tanken var från början presentkort, det var vad hon önskat sig men vi tänkte att om hon får present kort av alla andra på olika ställen så behövs säkert lite cash  om inte presentkorten räcker till..

Här är de minsta kusinerna som fikar lugnt i den nya soffan. Därefter var det fullt ös och sedan kom även två äldre kusiner som fick vara med i småvildingarnas lek.


Rogers äldre syster Ulrica med Freja.


Nu på kvällningen gick vi ut för att göra en snögubbe men snön innehöll för mycket iskristaller så det gick inte att forma bollar. Det blev en variant som vi målade samt en liten snölykta vid hans sida.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0