Jobbig kväll

Usch vad jag är nojjig..

Kerstin blev 7 månader och 6 dagar.. sedan dog hon bredvid mig i vår säng.. ♥

Freja blir idag 7 månader och 6 dagar.. törs jag ens somna?!

Jag vet att det var olyckligt att Kerstin dog att det borde vara en engåns företeelse men det är omöjligt att låta bli att tänka på det då det även är Allhelgona idag så man blev lite extra påmind om döden och datum som det skett.

Så, är ni vakna ikäll kanske vi kan chatta..

Kommentarer
Postat av: Therese

Hualigen...

Märkte du när hon somnade in, eller somnade hon "som vanligt" och inte vaknade igen?Odu, jag förstår att du är supernojjig, men det kommer INTE att hända Freja, vännen!

2010-11-07 @ 13:36:11
Postat av: Lena

Hej älskade vän!!!Åh...jag minns också...faan...hade jag varit hemma igår hade jag ringt så vi kunde ha pratat lite! =(Kan inte ens föreställa mig oron över Freja...men det måste vara riktigt hemskt!

Så himla orättvist med Kerstin och hennes öde men jag hoppas och tror att ni nu kan njuta av era två små tjejer som är i livet, för en andra gång kan dem där uppe inte ta en liten tjej ifrån er!Kram, vännen!!!

2010-11-07 @ 20:23:30
URL: http://lena82.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej allt gick bra..

Kerstin dog bredvid mig när jag lagt mig för att sova, jag mös med henne och snosade på henne medan hon sov och helt plötsligt tar hon sista andetaget.. Jag förstod direkt, ljudet går inte att ta miste på :( Åhh vad jag saknar henne! snyft snyft.. usch..

2010-11-08 @ 15:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0