Ute faller snön..

tralalalala.. inne sitter vi och myser vid tv:n.
Idag är det då inte speciellt lockande att klä på sig och traska ut i stormen för lite lek.. Det blir en innedag med mys och kanske lite pyssel.
Pyssel förgyllde vår dag även igår, då gjorde vi iordning apelsiner med kryddnejlikor vilka vi hängde upp i fönstren. Agnes ville dock att de skulle hänga i hennes rum så nu doftar det ordentligt hos henne, hennes fantasi gjorde även så vi gjorde i ordning majskrokar med nejlikor i..

Vi gjorde även egen play doh lera som tjejerna fick göra sina handavtryck i, därefter hällde vi gips på avtrycket. På baksidan skrev jag som synes vilka och när vi gjorde detta. Nu ska gipset brinna i några dygn (helst en vecka..) får se hur länge vi kan hålla oss. Vi blir dock med stor sannolikhet tvugna att göra om dem då leran var aningen hård för små Freja händer, men vi väntar och ser.


För er som undrar vad vi gör på kvällarna när vi inte hänger vid tv:n.. Här nedan är en bild tagen av det rum i källaren som vi håller på att göra i ordning för oss vuxna.
Det saknas vägg på reglarna på högra sidan, sen kan jag börja spackla och simsalabim har vi ett rum färdigt att inredas :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Oj va långt ni kommit! =)

2010-11-24 @ 17:03:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0