Lek i lådan

Först hittar jag Agnes och Freja lekandes i en korg, de kör den runt runt runt och frammåt och bakåt. De har verkligen super roligt när de leker.
Det är skönt att se att Freja skrattar och mår bra trots att hon har det tufft med magen och att hon blir allt smalare och tynnre.
 

När tjejerna lekt klart med korgen då hoppar Hubbe i.. kanske han väntar på skjuts?!
Verkligen otroligt hur han kollar in vad tjejerna gör och vill vara med, fast gärna lite på avstånd :)Va? Vadå Freja smal? Jo.. hon var magsjuk för drygt två veckor sedan men har fortfarande diarré och får inte behålla något, det bara rinner ut. Under helgen har hon tappat lite utav sitt humör, hon vill bara bli buren och vill bara gosa. Normalt sett är hon inte stilla i en famn utan måste iväg och upptäcka allt. Nu blir hullet allt tynnre men försöker vara vid gott mod trots att jag tycker såå synd om henne.

Annars så passar vi en kanin nu i några dagar.. om kaninägarna läser detta så: massor utav rådjur har försökt att bryta sig in i lekstugan (kanske de ville ha höt?), vi har ialla fall stängt igen så gott det gick. Kaninen verkar må bra och blir glad när man pratar lite med honom ;)

Kommentarer
Postat av: Lena

Men lillgummsan!!!

Hoppas magen snart repar sig så hon blir pigg och alert igen!Kram till er!

2011-02-27 @ 21:35:44
URL: http://lena82.blogg.se/
Postat av: Therese

Men va tokigt..vad sa dom på bvc?

Hade hon magsjuka för två veckor sen? har jag inte hört nåt om ;)Kram

2011-02-28 @ 20:09:44
Postat av: Johanna Olsson

Haha, nä Therese man kan ju inte berätta allt för dig :) Hon spydde två gånger å sen började magen krångla men ingen tror ju att det ska smitta nu.

Vi har ju inte setts heller så vi kan ju inte ha smittat er :)

KramLena, (och Therese) magen krånglar än, hon vill bara dricka vatten och tutta. Jag kommer ALDRIG att få sluta amma å vad gör man när de är dåliga å matvägrar annars?!

2011-02-28 @ 20:22:17
URL: http://johannaxolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0