Öppna förskolan

Idag är det såå kallt ute :) kan ju i och för sig bero på att min vinter jacka har gått sönder å jag har min höst jacka.. Jag hoppas att vintern snart tar slut så jag slipper köpa en ny!
Agnes blev ialla fall glad när hon slapp gå till förskolan idag, där de inte får dricka sitt kranvatten för det innehåller bakterier och inte alls var bra för oss?! Bilen tog oss alltså dit, förskolan hade fått dunkar med vatten ditkörda så de skulle ha idag :)
Det är verkligen tur att man oftast går till förskolan för herregud hur folk kör och parkerar!

Idag ska vi till Hille och öppna förskolan, Freja tycker att det är superkul att komma till nya ställen och leka, nu känner hon ju även igen sig och snabbt drar iväg på upptäcktsfärd. Det är verkligen helt otroligt att de är så små och ändå så medvetna om allt de gör de små bustrollen.
Bvc besöket igår gick väl sådär.. Frejsan hade inte direkt skjutit iväg viktmässigt men två centimeter på längden och med den rörelse aktivitet som hon står för är det inte konstigt att vågen bara visade +50 gram :)


Kommentarer
Postat av: Therese

Åh va otäckt med bakterier i vattnet..hur upptäcktes de? Blev barnen sjuka?Kram

2011-02-23 @ 21:04:23
Postat av: Johanna Olsson

åh, kära Therese.. jag tror att de hade reagerat under en längre tid att vattnet ej gick att få riktigt kallt.. Så det är ju mycket möjligt att bakterierna funnits där länge!?

I tidningen står det att det är legionella bakterier, när jag googlade om det stod det så här: Legionärssjuka är en allvarlig form av lunginflammation som yttrar sig med hög feber, frossa, huvudvärk och muskelsmärtor, åtföljt av torrhosta, andningssvårigheter och lungsymtom. Internationell forskning visar att framför allt nedsatt immunförsvar, rökvanor och ålder har betydelse för att utveckla sjukdomen. Beroende på hur stor mängd bakterier man inandas kan dock även fullt friska människor utveckla legionärssjuka. Normalt brukar man insjukna 2-10 dagar efter smittillfället.2011-02-24 @ 09:27:57
URL: http://johannaxolsson.blogg.se/
Postat av: Lena

Hej hej vännen!Läste det ni skrivit ovan...hoppas det ordnar sig snarast på Lindbacka. Verkligen otäckt!Jaa du, när ska vi åka igen. Imorgon?!

Näe, men planerar för en kommande resa direkt efter jul i år. Vore bra att åka innan Theodor fyller 2 år då det kostar betydligt mindre för honom just då...men men. Vi får se. Väldigt mycket pengar vi ska hosta upp ändå på en till resa så vi får se.Dem riktiga planerna ligger just nu inför sommaren! ;)Vad ska ni hitta på i sommar? Blir det lugnt innan Mallis?Kram!"

2011-02-24 @ 19:36:19
URL: http://lena82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0